Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zondag 30 oktober 2011

smal muurtje

In onze woonkamer hebben we een smal muurtje waar we eerst een hoge staande klok hadden staan.  De klok vonden we te klassiek voor ons interieur dus die hebben we via marktplaats verkocht.  Nu moest er iets anders komen voor die muur, want het was toch wel wat erg kaal.   Ik heb er toen een ladder tegen geplaatst met een plaid erover, maar dat was niet helemaal naar mijn zin. 
Ondertussen bleef ik zoeken naar iets leuks voor de muur.  Hier in de buurt hebben ze jammer genoeg maar één winkel met brocante stoere spullen.  Daar was ik laatst en daar hadden ze leuke luiken staan in allerlei  maten.  Omdat de muur niet zo heel breed is, had ik niet echt veel keus. Maar daar hadden ze een luik die wat kleur en maat betreft helemaal naar mijn zin was.  Inmiddels hangt hij en heb er bij die leuke bloemenwinkel in Ochten een krans voor gekocht.  Weer een hoekje in de kamer klaar.  


Allemaal een fijne week,

lieve groet,
Martine

donderdag 13 oktober 2011

nieuwe blog van een vriendin uit Zeeland


Ik heb een vriendin die ook veel met het interieur bezig is.  Jammer genoeg is ze wegens een nieuwe liefde naar Zeeland verhuisd.  Dus het is nu niet meer even snel een bakkie bij elkaar doen of even snel wat woonwinkels af.  Elke keer als we wat nieuws gekocht hebben, mailen we het naar elkaar met een foto erbij.  Omdat ze ook van woonblogs houdt, stelde ik voor om ook een blog te beginnen.  Dat vond ze een heel goed idee.  Na wat mailtjes en telefoontjes hoe je nu moet beginnen te bloggen is vandaag haar eerste blog de lucht in gegaan.  En het leuke is, ze is vandaag nog jarig ook.  Dus bij deze Ria, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met de geboorte van je blog.

Neem eens een kijkje op haar blog: http://woneninzeeland.blogspot.com/2011/10/eerste-blog.html

Een heel fijn en zonnig weekend aan iedereen.
Lieve groet, Martine

zondag 9 oktober 2011

herfstsfeertje



Het is dit weekend echt herfst.  Het is even wennen na het vorige warme zonnige weekend, maar eerlijk gezegd vind ik de herfst een heerlijk jaargetijde. Vooral de kleuren van de natuur vind ik dan erg mooi.  Zoals hortensia's en bessentakken.

Omdat het binnen nu kouder wordt, hebben we de gashaard weer aan.  Deze haard is puur voor de gezelligheid, want hij krijgt de kamer niet warmgestookt, maar hij geeft wel een gezellige sfeer.

Ik ben momenteel bezig met een cursus binnenhuisarchitectuur.  Ik heb jaren geleden al eens examen gedaan, maar nu volg ik een masterclass cursus.  Het is erg leuk en inspirerend, maar ook pittig.  Ik ben volop bezig met het tekenen van plattegronden op schaal, perspectieftekenen en ( het leukste) sfeercollage's.   De groep cursisten waar ik in zit bestaat uit 14 personen.  Onze opdrachten worden kritisch door elkaar bekeken en door de binnenhuisarchitect zelf, die de lessen geeft.  Hij kan hilarisch vertellen over zijn leven in het Gooi, dus  op zo'n dag wordt er ook volop gelachen.

Ik wens iedereen een fijne week en nieuwe volgers, van harte welkom.

lieve groet, Martine