Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zaterdag 12 mei 2012

dankjewel voor jullie reacties

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen n.a.v. de reportage in de Wonen Landelijke Stijl.  Nog dagelijks krijg ik mailtjes met vragen, maar dat vind ik alleen maar leuk.
Veel vragen gaan over de blauwe eetkamerstoelen.  Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig heb met de kleur blauw, mijn eetkamerstoelen zijn dan ook niet blauw, maar antracietgrijs.  Door de belichting komen ze op de foto blauw over.
Ook heb ik veel vragen over de kleur van de muur bij de eetkamertafel.  Dat is de kalkverf van Carte Colori in de kleur Flax.  Het is geen grijs, geen groen, geen bruin, tja wat dan wel?  Flax dus. een mooie warme kleur.
Welkom alle nieuwe volgers, en de mensen die mij anoniem volgen.


Ik heb een vraagje aan jullie:
We hebben een eikenhouten vloer in de olie.  Ik vind hem best wat gelig worden.  Weet iemand misschien een goede tip om die goudgele gloed weg te krijgen zonder te hoeven schuren? En wat mij betreft mag hij ook best wat minder glanzen, hoe krijg ik hem matter?

Over het weer zullen we het maar niet hebben, maar dat het groeizaam weer is staat wel vast.

deze foto is van een paar weken terug:

En deze is van nu:
De rest van de tuin hoop ik in een volgende blog te laten zien.  We zijn er mee bezig, maar dat is nu niet echt blogwaardig.


Iedereen een fijn weekend , en voor morgen alvast een fijne moederdag.

foto pinterest

liefs, Martine