Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zondag 1 september 2013

Violier at home

Wat gaat de tijd snel. Ik zie dat het al wel erg lang geleden is dat ik mijn laatste blogpost geplaatst heb.  Sorry, ik had even een soort writer's block. Net voor de grote vakantie begon had ik het idee dat ik van begrafenis naar begrafenis hobbelde. Er zaten een paar zeer jonge mensen bij, waarvan een echt letterlijk bij mij in de buurt. Dus toen zij zo hevig ziek was en overleed, had ik even geen inspiratie om over materiĆ«le dingen te schrijven. Daarna begon de schoolvakantie en wat een lekker weer hebben de kinderen gehad, ik denk dat men daar echt niet over te klagen heeft. 

Wij zijn net terug uit ItaliĆ«. Ik zie bij jullie allemaal hele mooie foto's voorbij komen van de vakantie. Jammer genoeg ben ik niet zo'n ster in het fotograferen, dus ik zal jullie niet opzadelen met allerlei foto's. Wij zaten aan het Gardameer en dan aan het meest toeristische gedeelte. We hebben dit jaar ook het minder toeristische gedeelte van het meer gezien. Dat is wel mooier, alleen is er voor onze kinderen daar te weinig vertier, dus gingen we naar het gedeelte waar we al jaren komen en de kinderen het nog steeds leuk vinden. Wat is dat Italiaanse sfeertje toch heerlijk en wat denk je van het eten? Daar kunnen die diepvriespizza's hier uit de supermarkt echt niet tegenop :)



Voor mooie interieurdingen hoef je alvast niet bij het Gardameer te zijn, want dat is echt drie keer niets. Ze zijn daar totaal niet mee bezig. Het enige wat je daar ziet wat interieur betreft is dat witte servies met die gele citroenen en rode tomaten. Op elke markt kom je ze daar wel tegen, maar dat servies is echt totaal niet mijn ding hi hi..

Eenmaal thuis begon het natuurlijk weer te kriebelen om weer eens iets leuks op interieurgebied te zien. Nou dat heb ik hoor, en hoe. Ik had al wel eens gehoord dat de Violier at home  in Bennekom een aanrader was. Maar op de een of andere manier kwam het er steeds niet van en had ik het idee dat ik een soort drempel over moest, omdat het bij iemand thuis is. Nou die drempelvrees was echt niet nodig, want wat werden we hartelijk ontvangen.



Ik keek echt mijn ogen uit, want wat is het daar ontzettend mooi en gaaf. Op de muren de mooiste kleuren kalkverf, mooie stoere accessoires en die groendecoraties die zijn echt geweldig mooi. Zo zag ik bijvoorbeeld de poer staan die ik zelf ook heb. Maar hier was hij zo mooi gedecoreerd met groen.


De potten zijn gedecoreerd met hop en geweien, echt ik was er op slag verliefd op.


 Ook hebben ze veel glaswerk met in elk vaasje een andere bloem. Dat ziet er supermooi uit. Ik heb zelf in huis eigenlijk nooit bloemen, maar nu ik dit gezien heb, ben ik om.  Ik ga ook bloemen in huis halen. Niet in een vaas bij elkaar, maar elke bloem in een glas of fles. En dan bij elkaar gegroepeerd.


Aan de keukentafel hebben we met Wulf honderduit zitten kletsen over onze woonpassie. Echt waar, ik vond het geweldig daar en mijn hoofd stroomt over van de nieuwe inspiratie. De Violier at home is elke zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. En echt, je hoeft  geen drempelvrees te hebben om er naar toe te gaan, want je wordt hartelijk ontvangen en onder het genot van koffie of thee met iets lekkers erbij worden het vanzelf hele spontane gesprekken.




Wil je niet wachten om inspiratie op te doen? In de Wonen Landelijke Stijl April-Mei 2013 staat vanaf blz. 262 een mooie reportage over het interieur van Wulf. Als titel staat er Gevoel voor styling.  Nou dat klopt naar mijn mening helemaal. Ik was er gisteren voor het eerst, maar dat was zeker niet de laatste keer. Dank je wel voor het gastvrije ontvangst Wulf.



Een fijne zondag en alvast een goede week iedereen. Ik heb trouwens gehoord dat het nog even lekker zomers blijft. Nou ik klaag niet hoor, helemaal goed.


Sommige mensen was het al opgevallen.  In de nieuwste Wonen Landelijke Stijl staat op blz. 212 een wedstrijd om mee te doen en een make over van je woonkamer te winnen. De foto's die daarvoor gebruikt zijn, zijn inderdaad de foto's van ons interieur.  Een paar maanden terug is Sarah van Hove hier geweest om foto's te maken.

Heb je zin in een metamorfose voor je huis? Kom op, doe mee. Je hebt nog een paar dagen de tijd, tot de 5e, om mee te doen. Ik zeg: doen!!!

liefs, Martine




P.S. Nog even een klein berichtje .Sinds kort heb ik ook Bloglovin. Ik zag gisteren iets heel doms van mezelf. Ik heb de laatste tijd op de meeste posten van jullie antwoord gegeven, maar ik kom er nu pas achter dat ik niet altijd ingelogd was en ik lekker gezellig bij iedereen reacties achtergelaten heb. Dacht ik dus........want die reacties zijn dus nooit geplaatst. Tsssssss, echt weer iets voor mij. Ik ga er nu op letten en hoop dat ze nu wel aankomen hi hi.