Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

maandag 3 november 2014

weer terug in blogland





Na een hele lange afwezigheid van ruim een half jaar eindelijk weer een berichtje van mij. De afgelopen tijd had ik geen tijd en zin om te bloggen wegens gezondheidsredenen. Ik heb heel lang zitten verzinnen of ik nu wel of niet hierover iets op mijn blog zal zetten, omdat op het wereldwijde web alles te zien is en Pietje ( nou ja, zal wel een andere naam zijn, want een Hollandsere naam dan Piet bestaat er niet hihi)  in Verweggistan kan lezen wat er met mij aan de hand is. En dat hoeft van mij eerlijk gezegd niet. Maar omdat ik op verschillende blogs las dat ik met ernstige gezondheidsproblemen te maken heb en er al gevraagd werd of ik een kwaadaardige ziekte had waar veel vrouwen helaas mee te maken hebben, zal ik een klein stukje uit de doeken doen.

Nee, ik heb niet met die vorm te maken. Maar helaas wel met die kwaadaardige ziekte en bij mij is er jammer genoeg ook het een en ander geamputeerd. Laten we het er op houden, dat ik nu 1 oog tekort kom en dat is even wennen. Maar gelukkig went dat snel en heb je ook geen keus. Voor de rest gaat het, naar omstandigheden, heel goed met mij.
Bij deze wil ik ook de blogsters en volgers die er van af wisten, omdat ik via facebook regelmatig contact heb, bedanken voor hun attente kaartjes, kadootjes.en berichtjes. Daar knapt een mens van op.

Maar nu iets heel anders. In mijn vorige post zou ik het recept geven van die taart. Nog even geduld, Deze week is er hier in huis iemand jarig en dan wordt hij weer gemaakt, dus in mijn volgende post zal ik hem zeker plaatsen.

Omdat ik de laatste tijd weinig inspiratie had, heb ik momenteel weinig leuke foto's om te plaatsen. Maar om het toch een beetje op te leuken, heb ik vanmiddag even snel wat foto's gemaakt. Niet bijzonder, maar anders wordt het zo'n kaal stukje tekst :}

Zat ik afgelopen weekend nog buiten met een glas rose aan de tuintafel, nu zit ik met een kop herfstthee binnen en waait de wind rondom het huis en zie ik de bladeren wel heel snel van de boom vallen. Ach, ook wel weer leuk.

Hier in huis zijn we bezig met de gang. Omdat die nogal gedateerd was, vanillegeel, werd het hoog tijd om hem aan de rest van ons interieur aan te passen. Hier alvast een klein tipje van de sluier, Alhoewel ik nu zie dat de foto wel erg overbelicht is :)


tot de volgende keer en als het goed is, ben ik dan wat sneller met het plaatsen van een nieuwe post.
liefs, Martine